Професионално почистване

Работиш усилено, заслужаваш почивка. Нека свършим мръсната работа.

Искате някой да  почисти след ремонта или да освежи след наематели в офиса или дома,може да разчитате на нас.Влизате в нов дом или е време да почистите и изхвърлите ненужните вещи,ние ще се погрижим за това.

Снимки на завършени проекти

Окачени тавани

oakcheni tavaniИндустриални и жилищни тавани за всякакви условия. Възможности за обработки и третиране с всякакви материали и основи

Тавани от гипсокартонени, циментови, дървени, абразивни, санитарни и др. плоскости за вътрешни и външни тавани.Подходящи за административни и частни сгради, хотели, вили и др.

Снимки на завършени проекти

Цялостни довършителни ремонти

cialostni
Вземете си почивка а ние ще освежим домът или офисът ви за да се чувствате добре. Всичко необходимо за да успете в срок да завършите ремонта.

Вътрешните ремонтни работи са една от силните страни на дружеството ни. Поемаме самостоятелно изпълнението и надзора на ремонти на помещения, изискващи прилагането на специални технологии. Имаме възможност да създаваме интериори, наши или по идея на клиента съчетаващи функционалност на строителството.

Снимки на завършени проекти

Топлоизолации и Вентилируеми фасади

izolaciaВъншна и вътрешна топлоизолация с цел оптимизиране на разходите съобразени с законите за енергийна ефективност. Вентилируеми фасади.

Изработвам за вас системи с  екологични продукти. Дишащи и паропропускливи фасади с естествени материали. Намаля енергиините разходи, подобравя и  дава дълъг живот на фасадата.

Снимки на завършени обекти

Подови системи

podoviАнтивибрационни,плаващи,сухи и двойни подове устойчиви на корозия и влага. Настилки от екологични материали.

Двойните подове са подходящи за офиси, магазини и администрации с цел осигуряване на комуникации за работни места. Сухи  и плаващи подове с плоскости осигуряващи полагането на всякакви видове настилки

Снимки на завършени проекти

Нестандартни решения

nestandartniПостигаме дори и най смелите ви мечти във вътрешното разпределение на апартамента, къщата или офиса ви.Всякакви видове интериорни решения за разпределение на вътрешният комфорт.

Ние реализираме вашите идеи за постигане на домашен уют или работна среда.Вашите мечти са приоритет за нас.

Снимки на завършени проекти

Пожарозащита

pojarozashtita
“Пожарозащита в офиси,складове, метални конструкции,котелни помещения. Огнеупорни и защитни стени от разпространение на пожар.”

Преградни защитни стени и тавани от пожар. Пожарозащита на метална конструкция. Огнеупорни стени на котли, складове, резервоари, пещи. Топло и огнезащита на  камини.

Снимки на завършени проекти

Шумоизолации

shumoizolacia
Намалете външният и вътрешен неприятен шум. Осигурете си спокойствие в дома и офиса.

“Ние ви предлагаме защита от ударен и вибрационен шум. Частично намаляне или премахване на шума от ходене, тичане,  местене на мебели, шумни празненства с цялостна вътрешна изолация с шумо и  звукоизолиращ материал”

Снимки на завършени проекти

Звукоизолации

zvukoizolaciiАкустични и звукоизолационни решения за професионален и личен комфорт

Общо валидните правила за всички строителни решения е, колкото по-рано на ниво проектиране и изграждане се решат проблемите на шумо -звукоизолацията, толкова по-ефективни и евтини ще бъдат те. Добрата звукоизолация предполага по-трудно преминаване на звуковите вълни от едно помещение в друго, като има различни начини и много материали за постигане на това.

Снимки на завършени проекти

Декоративни решения

dekorativniИзработка на декоративни елементи, усвояване на пространства, преструктуриране на дома и офиса.

Вградени елементи в стени и тавани, плъзгащи и декоративни врати,подчертаване на трегери и греди и декоративни облицовки.

Създаване на индивидуални и архитектурни проекти за вас и вашата компания с цел оптимизиране на пространството и работните места.

Снимки на завършени проекти

Стени от гипсокартон

gipsokartonПреградни, предстени и декоративни стени. Вътрешна топлоизолация и антиконденз. Постигане на вътрешен комфорт.

Системи за цялостно вътрешно оформление на дома, офиса , вилата, държавни и частни учереждения. Топлоустойчиви и антибактериални вътрешни изолации. Устойчиви на шум, влагоустойчиви и топло защитни преградни и предстени обшивки.

Снимки на завършени проекти

Окачени тавани

oakcheni tavaniИндустриални и жилищни тавани за всякакви условия. Възможности за обработки и третиране с всякакви материали и основи

Тавани от гипсокартонени, циментови, дървени, абразивни, санитарни и др. плоскости за вътрешни и външни тавани.Подходящи за административни и частни сгради, хотели, вили и др.

Снимки на завършени проекти

Растерни окачени тавани

rasterni-tavaniТолплоизолациони, индустриални и влагоустойчиви тавани.
Представляват леки тавани (600х600,1200х600и тн.)предназначени за дома,офиси,индустриални помещения,държавни и частни администрации, бани.Изключително подходящи за скриване на всякакви видове инсталации с цел тяхното обслужване.
Антебактериални и шумо-топло изолационни

Снимки на завършени проекти

Нашите проекти

Намерете вашият проект и ние ще ви изненадаме с нашите цени
и срокове на изпълнение.

ЗА НАС

Ванел-5 ЕООД е фирма, създадена от колектив от млади, амбициозни и мотивирани хора, работещи в сферата на довършителното строителство. За да задоволи нуждите на специфична група клиенти, нуждаещи се от индивидуални, уникални и качествени решения за дома или офиса. Kомпанията ни работи  с личен подход за всеки, обърнал се за решение на своя проблем. През последната година, Ванел-5 ЕООД преформулира мисията си: „Персонално решение за всеки”, с което цели да задоволи и най-спeциалните желания на всеки свой клиент. Ето защо в гамата на услугите си компанията вече предлага и дизайн, лични консултации, поддръжка и  контрол. Фирмата цели да бъде отговорен, лоялен и справедлив работодател, партньор и изпълнител. В очакване на бъдещите ни проекти!

София, Младост 3, бл. 321 Б

+359 899 56 53 04

office@vanel5.com

Свържете се с нас
  • 1 + 10 =
НАЙ-НОВИ

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

Намерете вашият проект и ние ще ви изненадаме с нашите цени и срокове на изпълнение.

ЗАЩО ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?

Нашият колектив е от позитивни и усмихнати хора.Приемаме задачите си сериозно и отговорно.Приемаме критики и похвали и растем с нашите партньори и клиенти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако решите че е време за вашият проект, позвънете ни за среща. Искате да бъдем ваши партньори, изпълнители или дистрибутори на вашите продукти. Дори и просто да  имате нужда от съвет за дома или офиса ние с радост ще изпием по кафе с вас.